nazad

Blog

Muda

Cojones. Nuts. Ball sack. 

Nemamo ih svi; što je zapravo i točno jer je na svijetu oko 50 cijelih nešto posto muškaraca. Poduplala bih po dva, jerbo dva oraha su u pitanju po glavi (pun intended), ali realno – jesu li doista? Imaju li ama baš svi muda?

Mislim da nemaju. 

Sebe volim smatrati osobom koja ima muda kada treba (i nekad kada ne treba):

  • jednom sam imala muda pentrati se po slapu na Mrežnici pa sam tako i propala u taj isti slap (vidjela sam kako mi život prolazi pred očima)
  • gotovo uvijek imam muda kada su moji prijatelji u pitanju; ali u smislu da ih nagovorim da rade sranja
  • zbog mojih muda ćemo se voziti u vintage Mustangu na najkišovitiji ljetni dan i sjediti u publici Seth Meyersa tri cm od Quentina Tarantina (možda je tu ipak pripremljenost u pitanju, a ne muda)
  • imam muda za ljude koje volim, ali imam muda i otići od ljudi koje volim jer oni nemaju muda za mene

Mislim, ne treba stalno imati muda:

  1. Nekada je jednostavno ok pustiti da se usuku u tebe (to je moja pretpostavka da se dogodi, nisam muškarac) i da se griju do povoljnije prilike.
  2. Ne treba ni imati ful dlakava muda; jer to znači da je tvoj čin hrabrosti prikriven u zapetljanim dlakama osobne koristi.
  3. Sasvim je ok imati jedno veće od drugog, ovisno o tome za što se zaista zalažeš (nisu ni dojke jednake veličine, budimo realni).
  4. Svakako, mislim da ti ne bi trebala muda viriti iz gaća, jer onda moraš kupiti nove gaće ili tone the shit out of yourself down.
  5. A i kada zaplivaš u nepoznate i hladne vode, reći da su ti se smanjila muda je istoznačno posjedovanju istih.

Svjesna sam da su muda nama ženama i vrlo vjerojatno dobrom postotku muškaraca nepoznanica jer su tako saggy, ranjiva, topla i neobična – ali to ne znači da trebamo bježati od njih.

Pokušavam zamisliti kako bi jedan muškarac pokušao bježati od vlastitih muda i što je najbolje, mogu to zamisliti bez problema. 

Poanta ove priče je da se trebaš okružiti ljudima koji imaju muda, pa i onima kojima se muda tek spuštaju (ne, ne insinuiram pedofiliju).

Jer u suprotnom provodiš život s bečkim dječacima.