nazad

Blog

skin crawl

Bilo je ili ovo ili (ponovno) instaliranje Tindera, zato oprosti, čitaoče, na izljevu mojih misli. 

Shvatila sam da je Jack moje go-to piće za oslobađanje misli i pisanja; mislim da ću tako nazvati svoga Bordera. Možda neće biti čisti Border Collie, već mješanac Huskyja i Bordera, but you get the picture. Taman savršena kombinacija inteligencije, tvrdoglavosti i plavih očiju unutar crno-bijelog krzna.

No, nebitno.

Što je danas uopće bitno?

Zamaraju me stvari više nego inače u posljednje vrijeme. Osoba sam koja živi od društvenih mreža i koja dijeli svoj život online šakom i kapom (zato me većina ekipe seena, sorry not sorry), ali danas sam doživjela točku pucanja kada mi je konzumacija TV-a i društvenih mreža rezultirala prokuhavanjem mozga. Možda je i do činjenice da je stožer opet donio neku glupu odluku koja nema smisla, možda jer se i dalje trzam na svaki čudniji zvuk jer mislim da je potres, a možda jer dolazi zima i fali mi netko. Sve u svemu, izgubila sam se u bespuću make up tutorijala, plesnih koraka, influencerskih sponzorstava i already seen sadržaja. Prebacila sam se na TV, preskočila eventualno dobar film na HRT-u, prolistala Netflix i ugasila sve. Upalila glazbu i buljila u zid. Upalila Kindle, prolistala nekoliko stranica i vratila se buljenju u zid.

Ovo je, inače,  ful koristan consumer insight. Nema na čemu. 

Voljela bih znati di sam zapela večeras, ali ne znam. 

Moram okrečiti taj zeleni zid, btw.

Započela sam ovaj tekst u izgubljenoj noti, ali zapravo sam odlučila iskoristiti ga za nešto pozitivno.

Pa evo lijepih stvari od danas koje dijelim s tobom:

  • Instagram profil koji se zove mumfordsandpuns (u m i r e m)
  • Instagram story TikTok videa (sigurno nisam 2008. mislila da ću ovu frazu koristiti) malog slatkog klinca koji pokušava ugasiti svijeću, ali mu ne ide i to traje i traje i traje, ali ju na kraju ugasi (p r e s l a t k o)
  • Instagram profil ženskice koja radi sa svojim psom na nekoj vrsti komunikacije; pas stišće audio gumbe kako bi komunicirao s njom (v r h). Nisam sigurna kakva je to vrsta magije ili prevare, ali me oduševila. Možemo pse naučiti da stišću gumbe kako bi nam rekli da moraju ići srati, ali ne možemo skinuti s vlasti ekipu koja vrlo direktno i razumljivo sere.
  • Zombijanin Instagram story koji se referira na ljude koji koriste skraćenice riječi (kao vjv, ugl). Ona smatra da oni imaju više vremena za pravljenje zimnice jer su uštedjeli vremena na pisanju (u m i r e m)
  • Na Spotifyju ima super nove glazbe (v r h)
  • Jack s medom je drvenaste podnote, ali sladak i fin (p i j e m)

….

Drž’ se, čitaoče, još malo pa je gotova 2020. i sve će i dalje biti isto. Samo malo manje depresivno.